perjantai 17. helmikuuta 2017

Leppävaaran Urheilupuisto: Liikuntapaikka kaikenikäisille

Tänään (13.2.2017) kohteena on mainekas urheilupuisto Leppävaarassa. Jo sisääntulo stadionille oli elämys, kun upea kuusiaita reunusti hienosti jääkiekkokaukaloa. Toisella puolen tietä oli skeittipuisto ja värikäs temppurata. Kokemukset alueesta ovat suunnistuksesta niin kansallisista kuin iltarasteista. Luistelusukset jalkaan ja testaamaan paikallista tekolumirataa.
Mukava tulla hiihtää tätä taideteosta ihaillen

Värikkäät vihaiset linnut loivat puistoon tyylikkyyttä
 Rata kiersi mukavasti hiihtostadionia. Taas kiinnitti huomiota upeat kuusiaidat. Pian alkuverryttelyn jälkeen alkoi kova ja pitkä nousu. Kun tästä oli selvitty, niin reitti kulki mukavasti korkealla kalliolla mukavissa ja avoimissa maisemissa. Reitillä oli pari vauhdikasta laskua ja lyhempää jyrkähköä nousua. Lopuksi kolmannen laskun jälkeen saikin melkein samoilla vauhdeilla lasketella takaisin stadionille. Rata (2.7 km) oli vaihteleva ja mukavan rytmikästä hiihtää. Tosin haastavuudeltaan tämä on Helsingin seudun kovin. Vaatii kohtuullista kuntoa ja laskutaitoa hiihtää tämä rennosti ja erityisesti, jos haluaa tehdä pitkän lenkin.Perheen pienemmille hiihtolenkiksi riittää stadion pienen lisälenkin kanssa maastossa.
Upeat useat kuusiaitapätkät pehmentsivät mukavasti maisemaa. Mikä on näiden historia?

2. nousun jälkeen  tasaista menoa, voi vetää hiukan henkeä

Kallion päällä maisema avautuu näin illallakin


Rata oli tehty maastoon hyvällä maulla. Vanha perinteikäs alue esittäytyy hyvin radalta käsin. Korkeatasoinen liikunta-alue.
Tekolumilatu 2.7 km ja lopuksi stadion kierros



1 kommentti:

  1. Play Genesis, Master System, and more - TITaniumArts
    Play Genesis titanium blade and Master System 출장샵 games online. Play urban titanium metallic free online games like Sonic the Hedgehog bet365 2 micro touch titanium trimmer on T-Mobile.

    VastaaPoista